Let op! Voorinschrijving gestart

Dus aarzel niet en meld je aan voor het eerste Zeeuwse ambtenaren event op 14 maart 2024. Het belooft een leuke en leerzame middag te worden waarbij je je Zeeuwse collega’s weer wat beter leert kennen. Inloop vanaf 13:00 uur. Einde om 17:30 uur.

Samenwerken in Zeeland daar draait het om bij het Overleg Zeeuwse Overheden want samen bereik je meer dan alleen. We brengen bestuurders bij elkaar voor actuele thema-overleggen en we organiseren webinars en netwerkbijeenkomsten voor volksvertegenwoordigers. Dit kan niet zonder de Zeeuwse ambtenaren van de Zeeuwse gemeenten, provincie en het waterschap. Zij bereiden o.a. de bestuurlijke overleggen voor, zij zorgen voor de planning, zij informeren en adviseren. Tijd om ervaringen uit te wisselen want van elkaar en met elkaar kunnen we leren. Het Overleg Zeeuwse Overheden organiseert daarom het eerste Zeeuwse ambtenaren event. Spreek af met je collega’s en reserveer donderdagmiddag 14 maart 2023 in je agenda.

Twee namen onthullen we alvast

De middag wordt enthousiast aan elkaar gepraat door Ramona van Zweden.
Ze stelt zich even voor aan degenen die haar nog niet kennen: “Voorzitten en presenteren, dat is mijn vak. Met twintig jaar ervaring in de pocket mag ik mezelf voorzichtig een vakvrouw noemen. Ik ben een klassieke duizendpoot. Je ziet me op televisie, op podia, offline en online. Tussendoor kun je me inhuren als presentatiecoach. Mijn belangrijkste motto: het gaat altijd om het hogere doel van de opdrachtgever. Bruggen slaan, oog voor details en een voorliefde voor innovatie. Dat zijn belangrijke dingen voor me.”
Praat in één week met sterrenkoks, defensiespecialisten en Sinterklaas en is overal als een vis in het water.

Overvolle agenda’s en tien dingen gelijk moeten doen. Daar weet onze keynote spreker Mark Tigchelaar wel raad mee. Hij is studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij is auteur van vijf boeken, welke in zes talen zijn verschenen, hij heeft verschillende TEDx-talks gegeven en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een training bij hem gevolgd. Bij al deze mensen zagen ze steeds vier problemen terugkomen die allemaal te maken hadden met afleiding. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan.

Workshops

Hou deze website én onze berichten in het oog want we onthullen stapje voor stapje het programma met inspirerende workshops.

Gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op met het Regiobureau Zeeland:
Helen van der Hooft: h.vanderhooft@regiobureauzld.nl of 06-23287010
Heidi van Hauten: h.vanhauten@regiobureauzld.nl of 06-51555738

Aanmelden

Tot slot, de kleine lettertjes

Persoonsgegevens:
Het Overleg Zeeuwse Overheden / Regiobureau Zeeland gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens overeenkomstig de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en zorgt voor passende beveiliging van uw persoonsgegevens. In lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. Bekijk onze privacyverklaring op onze website voor meer informatie.
Beeldmateriaal:
tijdens deze bijeenkomst wordt beeldmateriaal (foto’s/video’s) gemaakt. Dit materiaal kan ten behoeve van deze bijeenkomst gepubliceerd worden op de verschillende kanalen van het Overleg Zeeuwse Overheden / Regiobureau Zeeland.