Lezing Sociale veiligheid op de werkvloer door Caroline Koetsenruijter

Op maandag 18 maart 2024 wordt in de filmzaal van het Provinciehuis (Abdij 6 te Middelburg) een lezing van Caroline Koetsenruijter met aansluitend een lunchbijeenkomst georganiseerd. Na een succesvolle eerdere lezing keert Caroline terug naar Middelburg om haar expertise te delen rondom sociale veiligheid op de werkvloer.

Caroline Koetsenruijter is een expert op het gebied van sociale veiligheid. Zij is bekend van onder andere OP1, EenVandaag, Nieuwsuur, NRC, Volkskrant en van het rondetafel gesprek in de Tweede Kamer. Caroline schreef de bestsellers Jij moet je bek houden! en Het Agressieparadijs over omgaan met agressie. Medio april verscheen naar nieuwste boek Giftig gedoe op de werkplek.

Aanleiding Maar liefst twee miljoen werkenden ervaren tijdens hun werk externe agressie en geweld en nog eens twee miljoen kampen met interne agressie door collegas of leiding. Denk aan uitspraken zoals:

- Hier ga je spijt van krijgen; - Jullie maken mij alleen nog maar zieker. Door jou wil ik dood.; - Jij houdt je bek; anders is het voor jou niet meer leuk... - Agressie hoort bij ons werk.

In deze interactieve bijeenkomst komen allerlei zaken aan bod die je wilt weten over sociale veiligheid op de werkvloer. Investeer in jezelf, stel je vragen en ga naar huis met relevante tips en trucs.

Programma

De inloop is van 11:15 met koffie/thee en een koekje/cakeje. De lezing begint om 11:30 en eindigt om 12:30. Na afloop staat er vanaf 12:30 tot 13:30 een lunch klaar.

Je kunt je opgeven op emailadres: weerbaarheid@zeeland.nl

Aanmelden kan tot 1 februari 2024. Indien wij rekening moeten houden met allergien, dan verzoeken wij dit in je aanmelding aan te geven.

Terug naar het overzicht